BerBueNo DenGan IkLan NuFfNang...JoM KliK !!

Pelanggan Muka Buku Ini

Sign by Danasoft - For Backgrounds and Layouts

Sign by Danasoft - Get Your Sign

Wednesday, 16 November 2011

Nurin Nazifa Nasrin

huhhhh sakit hati sgt² ngan tenet yg mcm setan gondol nie...sdg elok nak siap aku nak masukkan entri baru tetiba tenet 'hang' pulak...abih semua entri baru yg aku type berkecai hilang x smpat nak save walau satu ayat skalipun...mmg sgt² geram la...huhuhu...now aku hanya menggunakan saki baki kerajinan yg ada yg aku rasa x smpai pun 20% je ni...akan ku gagahi hingga ke keybord terakhir...Insya Allah...

 Ok sebenarnya entri yg aku nak masukan td ialah berkenaan Nurin Nazifa Nasrin ler..huhh panjangnye nama..tu blom masuk nama bapak dia nie lg...hehhe...Nak dikisahkan perihal si Nurin nie...Almaklum la anak sndiri kan...so x kisah la aku nak tulis pape pun kan...tapi tu la...aku agak kecewa sedikit ngan keputusan result exam akhir tahun dia nie...turun 6% dari  result sebelum nie dan secara otomatiknya kedudukan dia dlm kelas pun berubah dari no.1 ke no. 2 pulak...adesss pedihhh...tp papehal pun aku bersyukur la juga...dalam bersyukur tu pulak kena lah bg peransang lg kat dia...lau dulu dia nak barbie doll...skang nie dia upgrade plk dah...hehhe citarasa budak meningkat naik kan...mende dia minta tu nnt la kita citer k...seb bek la duit O.T dah masuk semlm...si Nurin nie pulak mcm x paham² yg bapak dia nie tgh sengkek, asyik nak minta hadiah tu je..cuba la besabo sikit...jd semlm bila duit O.T  dah masuk aku pun x tunggu lama lg la..terus kuarkan wit 2rat bagi kat mem...aku suh mem belikan mende tu...bkn aku x nak belikan tp x smpat psl minggu nie aku blk lewat kul 10mlm...so smpi umah dah pkl berapa kan...mana nak carinye...lgpun biar la mem dia yg belikan psl org pmpuan nie bab beli² mmg suka sgt...hihihi...

Ok lah...selebihnya biar la gambar saja yg ceritakan sbb aku dah xtau nak tulis apa lg dah...nie sbb tekanan mental dr tenet td la nie...

 Hahh ini la dia si Nurin@kakak


 Nie main buaian smbil nyanyi aku nak kawen ngan anak raja...


 tu boyfriend dia kot...???


kad kemajuan murid (omputih kata report card)


 2 subjek nie la yg selalu aku ajar n tekankan sgt²...


 ini keputusan iqra, doa dan fardhu Ain exam yg lepas...(klu x nmpak xperlu bulatkan mata nak tenung monitor tu lama²...klik pd gmbar tuk pembesaran berganda k)


 ini pula keputusan iqra, doa dan fardhu Ain exam yg baru ni...


 ini keputusan penuh n perbezaan percent result dia...nmpknya byk lg subjek yg perlu aku tekankan nie...


 adehh senget plak..hehe x prasan lak mende nie senget...korang sengetkan pala korang je la ye lau rajin nak tgk mende nie...sbnrnya ini surat jemputan ibu bapa untuk hadir ke majlis anugerah hari kanak2 cemerlang tahun 2011 yg akan diadakan pada tarikh 17hb 11 nie...ehh esok rupanya..hehhe...buat kat dewan S.R.A Taman Klang Jaya je...x sangka plak anak aku tersenarai sbg penerima anugerah kanak2 cemerlang...rezeki untuk diabadikan sbg kenangan kan...



Okey...jeng je jengggg...tgk pic kat bwh tu...haaa tu lah dia mende yg dia minta tu...harganya pun x lah mahal sgt...kira ok la dr barbie doll ari tu yg skrg nie tah mana tah...pernah gak nmpak kaki barbie doll je..bdn tah mana...tu semua keje adik si Nurin tu la..si Ira...emm teddy bear nie pulak terpaksa la kena beli 2 sbb ira pun dah 3 thn dah...org kata apa yg kakak nye ada dia pun kena ada jugak la...tu nsb baik la abg derang x duduk sama...hahhaha
dan lagi satu smpai sini la tetiba tenet 'hang'...terus hilang pe yg aku type tanpa dpt save walau satu ayat pun...td rasa mcm nak karate pc nie...tp skarang dah cool dah...


 cakkkk...yg oren nie tuk Nurin...pearl cair tu tuk Ira...jgn gaduh2 ye anak² ku...masing2 dah ada tu kan...


 dia pun sibuk gak nak bergambar...tngkap je la sekadar amik hati bdk tu..hehhe

emm ok lahh...rasanya ini je la nak kongsikan bersama...Insya Allah akan sy paparkan pula hari anugerah kecemerlangan si kakak tu pd entri akn dtg...


2 comments:

  1. sy pon ira jugak..so bear utk sy mane?

    ReplyDelete
  2. hehhe...untuk ira abg bg diri abg je la wat teddy bear...

    ReplyDelete

i love camera's

i love camera's
my habit sometimes